Iščemo izvirne slogane za majice

Veliki in mali, fantje in punce, gospodje in gospe – vsi vsaj občasno nosimo majice. Na tržišču je poplava majic iz cenenega tekstila, ki po nekaj pranjih zgubijo obliko ali se začnejo trgati. In potem pristanejo v smeteh!

V spletni trgovini Ekologov brez meja bomo v kratkem ponudili moške in ženske majice odlične kakovosti, izdelane iz mešanice konoplje in organsko gojenega bombaža. Za izdelavo tovrstnega tekstila se ne uporablja pesticidov, porabi pa se tudi bistveno manj vode. Zato bomo z nošenjem tovrstnih majic izrazili svoj odnos do našega planeta, tudi zato, ker jih bomo lahko nosili dolgo časa.

Majice bodo sicer brez potiska, ampak takšne so lahko tudi dolgočasne ali ne? Za vse tiste, ki bi radi svetu v sliki ali besedi sporočili nekaj zabavnega ali zelo, zelo resnega in tragičnega ali pa samo lepega, vabimo, da nam sporočite svoje predloge. Tematika je seveda okolje.

Zbiramo predloge za slogan oz. napis na majici, ki mora biti povezan z okoljem. Ne postavljajte si mej in pustite svoji kreativi prosto pot! Če imate risarsko žilico, lahko idejo tudi narišete. Predlogov je lahko tudi več od ene osebe.

Rok za oddajo

Predloge zbiramo do 1. julija 2015 do 12h. Pošljite jih po elektronski pošti na naslov: info@ebm.si Pod zadevo napišite: ZA SLOGAN, v mailu pa pripišite tudi svoje ime in priimek ter kontaktne podatke.

Komisija v društvu bo prispele predloge pregledala do 7. julija 2015. Pri izbiri bomo upoštevali izvirnost in sporočilnost in ne bomo omejevali števila izbranih predlogov. Rezultati bodo znani 15. julija 2015 na spletni strani www.ebm.si, avtorji izbranih sloganov pa bodo o tem obveščeni tudi po e-pošti.

Nagrada

Če bo izbran vaš slogan ali risba, bo del slogana ali risbe postalo tudi vaše ime.

Slogani z imeni avtorjev bodo nato objavljeni tudi v spletni trgovini Ekologov brez meja, kupec pa bo ob naročilu majice lahko izbral, katerega od njih si želi imeti na svoji majici. Če bo izbral vaš slogan, bo ponesel v svetu tudi vaše ime.

Vsak avtor izbranega slogana prejme za nagrado tudi eno majico po želji (ko bodo natisnjene). Nagrada je enkratna!

Izkoristite priliko in uporabite majice kot oglasno desko za svoje misli!

Komentiraj