Spletna trgovina izdelkov Tekstilnice odpira svoja vrata

Tekstilnica ponosno najavlja odprtje spletne trgovine izdelkov iz rabljenega tekstila! Gre za unikatna darila s trojno močjo – razveselijo vam drago osebo, prinašajo nova delovna mesta ter hkrati varujejo okolje.

Prej brezposelne osebe so v okviru projekta Tekstilnica v Zadrugi Dobrote v Dravogradu dobile delovno mesto pri zbiranju in sortiranju tekstila, pri izdelavi industrijskih krp in ustvarjanju novih izdelkov iz blaga. Izdelki Tekstilnice, ki so jih ustvarile šivilje v obratu zadruge, niso le lepi, ampak tudi uporabni in med njimi zagotovo lahko najdete kakšno unikatno darilo zase ali za koga od svojih najbližjih.

Čudoviti izdelki Tekstilnice čakajo na vas v spletni trgovini, na sedežu društva Ekologi brez meja v Trgovinici na Grablovičevi 52 v Ljubljani (vsako sredo med 9. in 15. uro, ostale delovnike po dogovoru in predhodni najavi na tel. 08 387 88 56 ) in v Zadrugi Dobrote v Meži 134 v Dravogradu (vsak delovnik med 8. in 14. uro), poleg tega pa lahko izdelke kupite tudi na kakšnem izmed dogodkov Tekstilnica.

Če pa še vedno ne veste, kakšno darilo izbrati, da bo resnično razveselilo obdarovanca, smo za vas pripravili tudi darilni bon Tekstilnica, ki ga lahko naročite v spletni trgovini ali na vseh ostalih zgoraj naštetih prodajnih mestih. Pripravili smo darilne bone v vrednosti 10, 20 ali 50 €, ki jih lahko med seboj poljubno kombinirate.

Za prve kupce izdelkov Tekstilnica smo pripravili tudi prav posebno presenečenje in sicer vam bomo ob nakupu izdelka Tekstilnica podarili vrečko iz blaga za večkratno uporabo. A pohitite, ker so zaloge omejene!

Če vas še vedno nismo prepričali, pa vas bodo zagotovo prepričala dejstva, kajti z nakupom unikatnih izdelkov Tekstilnice boste narisali širok nasmeh obdarovancu, zagotovili delo ljudem iz ranljivih družbenih skupin in podprli razvoj lokalnega okolja ter zelene ekonomije. Hkrati pa boste spodbudili  ponovno uporabo in predelavo tekstila, varovali okolje in naravne vire ter pomagali izpeljati družbeno in ekološko koristen projekt. In tako bo rezultat nakupa izdelka Tekstilnice zmagovalna situacija za vas, nas in okolje!

Torej, ko boste naslednjič iskali darilo, se oglasite pri nas in zagotovo boste med bogato izbiro unikatnih izdelkov našli darilo s trojno močjo za vas ali vaše najdražje.

Besedilo: Karmen Wamberger

Fotografija: Almedina Meštrovac

Komentiraj