Izmenjava oblačil v Ljubljani + Decembrska kreativna delavnica – 18. december 2013

  • ZARADI PRAZNIKOV TEDEN DNI PREJ KOT PONAVADI: REDNA MESEČNA IZMENJAVA OBLAČIL

Kdaj: 18. decembra med 17:00 in 19:00

Kje: Waldorfska šola Ljubljana

Kaj: Izmenjava je odlična priložnost, da zamenjate vaša stara  oblačila, ki jih ne nosite več, obenem pa obogatite garderobo s kakšnim ‘novim-starim’ kosom oblačila. Prav tako lahko prinesete obutev, modne dodatke in hišni tekstil.

O menjavi: Na izmenjavo lahko prinesete do 10 čistih in lepo ohranjenih kosov oblačil, obutve ali hišnih tekstilij, ki jih oddate na sprejemnici. Prinešenim kosom določimo točke, ki jih zabeležimo na poseben listek. Na dogodku si lahko izberete stvari v vrednosti teh točk, izbrane stvari pa ob odhodu pokažete na sprejemnici in vrnete listek. Morebitne neizkoriščene točke se ne prenesejo na naslednjo izmenjavo oblačil. Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da stvari, ki niso lepo ohranjene, zavrnemo oz. jim ne določimo točk.

Več: Navodila za obiskovalce

Hvala, ker skupaj z nami vedno znova dokazujete, da izmenjava oblek ni noben tabu!

 

  • DECEMBRSKA KREATIVNA DELAVNICA

Kdaj: 18. novembra med 17:00 in 19:00

Kje: Waldorfska šola Ljubljana (za točno lokacijo izvedbe povprašajte pri vratarju šole, saj lokacijo izvemo šele na dan izvedbe)

Kaj: Na decembrski kreativni delavnici bomo tiskali na tekstil, iz katerega bodo nastala novoletna darilca, primerna za vsakogar, v obliki drobižnic ali torb.  Za delavnico boste potrebovali žico (vsaj 3-4 mm debelo, meter ali dva dolžine), kakšno kovinsko škatlico v velikosti zapestja, ter stare kavbojke. Prinesite tudi različne vrvice, naprimer vezalke ali kaj podobnega, šivanko, škarje ter zaščitno oblačilo, saj bomo tiskali. Za druge stvari bo poskrbelo društvo Ekomo.

Prijava na delavnico je nujna, do zasedbe 15 mest. Udeležba je brezplačna. Prijave sprejemamo na tekstilnica@ocistimo.si Ob večjem številu prijav bomo delavnico ponovili.

Delavnice izvaja Društvo Ekomo

 

***

 

Vljudno vabljeni!

Ekipa Tekstilnice

 

Fotografija: Jasna Možina

 

 

Komentiraj