Izmenjava otroških oblačil, obutev in igrač na Brezovici – 15. marec 2014

Kdaj: V soboto, 15. 3. 2014 med 10. in 13. uro.

Kje: V Domu krajanov Notranje Gorice.

Svet staršev Vrtcev Brezovica s podporo Vrtcev Brezovica, občine Brezovica ter v sodelovanju z društvom Ekologi brez meja in Tekstilnico vabi vse starše otrok do vključno 10. leta starosti v občini Brezovica na 2. IZMENJEVALNICO RABLJENIH OTROŠKIH OBLAČIL, OBUTVE IN IGRAČ. 

Namen akcije je spodbuditi izmenjavo otroških oblačil, ki so jih naši otroci že prerastli, nam delajo gnečo v omarah in na ta način ZA NIČ DENARJA na novo obleči naše otroke.

V že 2. akciji bi izmenjali otroška oblačila, obutev in igrače primerne za otroke od rojstva dalje do vključno starosti 10 let (oz. do vključno 4. razreda osnovne šole). Prav tako se lahko izmenja igrače, ki našim nadobudnežem niso več zanimive.

Akcija bo potekala po načelu blagovne menjave: »PRINESEŠ 5 – ODNESEŠ 5!«

Prineseš npr. tri kose oblačil, ki jih lahko zamenjaš s poljubnimi tremi na izmenjevalnici.

  • Pričakujejo se čista, ohranjena oblačila, obutev v paru, delujoče igrače brez napak
  • Menja se tekstil za tekstil, igrača za igračo
  • Izmenjava je popolnoma brezplačna
  • Oblačila, obutev in igrače lahko tudi samo PODARITE, če vam ni do izmenjave. Količina tu ni omejena. Potrudili se bomo, da bodo podarjene stvari našle hvaležne lastnike.

Neizmenjane oz. podarjene stvari bodo najprej na voljo otrokom in staršem v organizatorjevi občini, ki bi jih potrebovali, kasneje tudi drugim zainteresiranim.

V ta namen lahko organizatorju že prej zaupate vaše potrebe na e-naslov lucija.kokelj@gmail.com ali mobilni telefon 041 323 399.

Sicer pa jih bomo veseli v društvu Ekologi brez meja, ki jih bomo v sklopu Tekstilnice posredovali naprej v nove izmenjevalnice ali za poustvarjanje novih oblačil za ponovno uporabo. Igrače, ki pa morebiti ne bodo našle novega lastnika, bodo podarjene Humanitarnemu društvu Adra Slovenija.

Če bi kdo izmenjal ali podaril večjo količino oblačil, naprošamo, da se oglasi približno pol ure pred začetkom akcije ali predhodno kontaktira organizatorje na zgoraj navedena e-naslov ali GSM.

PRIDI IN IZMENJAJ!

 

 

Komentiraj