Po torbice za flavte v Flavtelje

Drage flavtistke in flavtisti,

Sporočamo vam, da lahko dopolnete svojo flavtistično opremo z novimi unikatnimi torbicami za flavte.  Skupaj s Flavteljejem vam ponujamo unikatne, ročno izdelane torbice iz recikliranih oblačil, ki so jih sešili v zadrugi Dobrote v okviru projekta Tekstilnica.

Kot nam je povedal vodja ateljeja Rok Erjavec je Ljubljana z letošnjim januarjem postala bogatejša za specializiran atelje za flavte. Atelje je po besedah Roka nastal zaradi potreb, povpraševanja in močne slovenske flavtistične kulture. V Flavteljeju, ki je specializiran storitveno – prodajni atelje vam nudijo različne vrste flavt, servis za flavte, flavtistične pripomočke, note za flavte, flavtno glasbo in seveda torbice za flavte.

Poleg standardnih enobarvnih najlonskih torbic tujih proizvajalcev so v njihovem ateljeju na voljo tudi lepe, pisane, unikatne in ročno izdelane torbice slovenskega proizvajalca. Torbice so ročno narejene iz recikliranih oblačil. Trenutno so na voljo 4 modeli enoramenskih  torbic in sicer osnovni model za flavte s H-nogo in osnovni model za flavte s C-nogo. Vsaka izmed njiju pa dopolnjuje verzija torbice z dodatnim prostorom za pikolo flavto. Torbice so predvsem namenjene damam flavtistkam, ki bi rade svojo garderobo dopolnile z unikatnim, pisanim izdelkom, ki ima dodano vrednost.

Torbice za flavte so na voljo v Flavteljeju in bodo kmalu tudi v spletni trgovini društva Ekologi brez meja po ceni 59 eur.

Flavtelje se nahaja na naslovu Mirje 1 v Ljubljani. Odprti so torek in sredo med 9-15 uro, četrtek in petek med 13-19 uro in v soboto med 9-13 uro. Njihova internetna stran je še trenutno v izdelavi, najdete pa jih tudi na FB.

Piše in foto: Janja Stopar

 

Komentiraj