Izmenjava oblačil na Waldorfski šoli Ljubljana – 28. januar 2015

Kdaj: 28. januar 2015 med 17:00 in 19:00

Kje: Waldorfska šola Ljubljana, Streliška 12, Ljubljana (jedilnica)

Kaj: Izmenjava je odlična priložnost, da zamenjate vaša stara  oblačila, ki jih ne nosite več, obenem pa obogatite garderobo s kakšnim ‘novim-starim’ kosom oblačila. Prav tako lahko prinesete obutev, modne dodatke in hišni tekstil.

Vstopnina: 3 EUR / osebo, ki menja oblačila

Posebna ugodnost: Moški, ki prinesejo moška oblačila, imajo do nadalnjega vstop prost!

Ta pomembna kartica: Vse do 26. januarja 2015 še sprejemamo naročila za kartico zvestobe (na kateri se bodo zbirali vaši obiski naših izmenjav, za šest obiskov katerekoli naše izmenjave v letu 2015 boste imeli sedmo zastonj). Vse, kar morate storiti, da dobite to kartico je, da nam pošljete vaše osebne podatke (ime, priimek) na mail tekstilnica@ocistimo.si. Kartica bo izdana na vaše ime in jo boste lahko prejeli na izmenjavi na Waldorfski šoli 28. januarja 2015. Kartica ni prenosljiva in se izda brezplačno. Velja za leto 2015, torej to pomeni, da morate v tem letu zbrati šest obiskov naših izmenjav, da vam lahko sedmega podarimo.

Več o izmenjavi: Na izmenjavo lahko prinesete do 10 čistih in lepo ohranjenih kosov oblačil, obutve ali hišnih tekstilij, ki jih oddate na sprejemnici. Prinešenim kosom določimo točke, ki jih zabeležimo na vstopnico. Na dogodku si lahko izberete stvari v vrednosti teh točk, izbrane stvari pa ob odhodu pokažete na sprejemnici in pokažete vstopnico s točkami. Morebitne neizkoriščene točke se ne prenesejo na naslednjo izmenjavo oblačil. Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da stvari, ki niso lepo ohranjene, zavrnemo oz. jim ne določimo točk.

Posebno obvestilo: Obveščamo vas, da za promocijske majice v bodoče ne bomo podeljevali točk, saj so to stvari, ki običajno ostanejo na mizah. Seveda jih še vedno sprejemamo, da jih bomo uporabili kot surovino.

Celotna navodila za obiskovalce

Vabljeni!

 

Foto: Anja Jesenovec

 

 

 

 

 

 

Komentiraj