Izmenjava oblačil na Waldorfski šoli – 26. september 2017

Kdaj: TOREK, 26. september 2017, med 17:00 in 19:00

Kje: Waldorfska šola Ljubljana, Streliška 12, Ljubljana (jedilnica)

Kaj: Izmenjava je odlična priložnost, da zamenjate vaša stara  oblačila, ki jih ne nosite več, obenem pa obogatite garderobo s kakšnim ‘novim-starim’ kosom oblačila. Prav tako lahko prinesete obutev, modne dodatke in hišni tekstil. Prosimo vas, da prinašate sezoni primerne kose garderobe.

Vstopnina: 3 EUR / osebo, ki menja oblačila

Posebna ugodnost: Moški, ki prinesejo moška oblačila, imajo do nadaljnjega vstop prost!

Več o izmenjavi: Na izmenjavo lahko prinesete do 10 čistih in lepo ohranjenih kosov oblačil, obutve ali hišnih tekstilij, ki jih oddate na sprejemnici. Prinešenim kosom določimo točke, ki jih zabeležimo na vstopnico. Na dogodku si lahko izberete stvari v vrednosti teh točk, izbrane stvari pa ob odhodu pokažete na sprejemnici in pokažete vstopnico s točkami. Morebitne neizkoriščene točke se ne prenesejo na naslednjo izmenjavo oblačil. Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da stvari, ki niso lepo ohranjene, zavrnemo oz. jim ne določimo točk.

Posebno obvestilo: Obveščamo vas, da za promocijske majice v bodoče ne bomo podeljevali točk, saj so to stvari, ki običajno ostanejo na mizah.

Še vedno pa podeljujemo dodatne točke za svečana oblačila! Prav tako pa tudi za skoraj nova, moderna oblačila!

Celotna navodila za obiskovalce

Vabljeni!

2 komentarja.

 1. Marjan pravi:

  Pri “Navodilih za obiskovalce” nisem zasledil informacije:
  -po zaključku izmenjave ostane (verjetno) kak kos oblačila, ki ni našel novega uporabnika; kaj z njim?
  – na izmenjevalnici bi vzel npr. več kosov, kot sem jih prinesel; kakšna je cena za oblačila, za katera ni kritja v pridobljenih točkah?

  Hvala, Marjan

  • Tekstilnica pravi:

   Res je, po zaključku ostanejo neizmenjana oblačila. Večji del uporabimo na naslednji izmenjavi, manšji del -to so ponavadi manj kakovostna oblačila ali nesezonska, pa oddamo Zadrugi Dobrote v Dravograd. Občasno tudi doniramo v humanitarne namene, če se kakšna organizacija obrne na nas za pomoč.
   Ker je to izmenjava oblačil, ničesar ne prodajamo. Če bi obiskovalec odnesel kak kos ali dva več kot je prinesel, to dopuščamo, saj nam je v interesu, da se oblačila nosijo. Tako dobro obiskan dogodek mora biti dobro organiziran, del tega pa so tudi pravila, sicer bi nastal kaos in slaba volja. Zato smo določili omejeno število prinesenih kosov, zaželeno kakovost oblačil in način ovrednotenja.
   Lep pozdrav.

Komentiraj