Tekstilnica še zadnjič

Vsaka zgodba, še tako dobra, zanimiva in napeta, se enkrat konča. Takšna zgodba je tudi izmenjava oblačil Tekstilnica. Kar sedem let smo jo pisali vsi skupaj – organizatorji, prostovoljci in vi, obiskovalci! Pisali smo jo takrat, ko je zunaj lilo kot iz škafa ali smo komaj dihali zaradi vročine, tudi takrat, ko se nismo najbolje počutili ali smo morali res hiteti iz službe, da jo še ujamemo. Stanje v vrsti pred vrati “Sezama” smo si krajšali s klepetom in medsebojnim spoznavanjem.

Konec ene zgodbe pa daje vedno priložnost za nove.

Ekologi brez meja intenzivno iščemo organizacijo, ki bi bila pripravljena v celoti prevzeti koncept naših izmenjav. Verjamemo, da nam bo to tudi uspelo in o rezultatih vas bomo obvestili. V vmesnem času vam predlagamo, da na naši spletni strani Manj je več poiščete informacije o dogodkih izmenjave oblačil drugih organizatorjev. Zanesljivo boste našli takšne, ki bodo potešili vašo strast do izmenjav!

Mi se zadnjič vidimo v sredo 4. decembra 2019 na istem mestu ob isti uri. Ker je to tudi predpraznični čas, vas vabimo, da prinesete čim več oblačil, primernih za praznovanja. Seveda jih bomo nagradili z lepim kupčkom točk!

Se vidimo!

Komentiraj